De Q van QUBI

Duizenden gehoorgangen zijn 3 dimensionaal gescand en geanalyseerd, alle  gebruikservaringen van de 2 voorlopers zijn meegenomen, uitgebreide onderzoeken en technische tests; QUBI is niet zomaar ontstaan. En past bijna iedereen! Lees het verhaal over de kleinste gehoorondersteuning voor de belangrijkste momenten.

James Bond als inspirator
Kent u ‘m nog? Q? “Please 007, return them in one piece.” 
Q voorzag James Bond altijd van de handigste gadgets. Die altijd op het juiste moment van pas kwamen. Het vernuft van Q inspireerde ons tot de ontwikkeling van QUBI, en vandaar de Q in de naam. Daarbij verbeeldt de Q ook een beetje wat het is: een klein streepje dat in het oor verdwijnt.

Q staat voor Quality
Q staat ook voor Quality. De kwaliteit van deze kleine gehoorverbeteraar is gegarandeerd. Voor u is QUBI nieuw, maar ExSilent (het bedrijf achter QUBI) heeft al meer dan 10 jaar ervaring met ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige en onopvallende hoortechnologie. We hebben diverse innovatieve technologieën ontwikkeld en gepatenteerd. Er zijn tienduizenden tevreden gebruikers van de 2 voorlopers van QUBI.

Waarom QUBI?
In 2005 blijkt uit onderzoek dat veel mensen gebaat zijn bij gehoorondersteuning, maar geen gehoorapparaat (willen) dragen. En ook nu blijkt uit elk onderzoek (o.a. van de Hoorstichting) dat een gehoorapparaat voor veel mensen een drempel is. En een gehoorapparaat is vaak ook helemaal niet nodig. Want het gehoor is in principe goed, maar soms heeft u moeite om anderen te verstaan. Vooral voor zo nu en dan, onder specifieke omstandigheden, is er behoefte aan een handige hoorhulp.  

De kleinste onzichtbare hoorhulp!
Daarom ontwikkelden we al in 2006 onze eerste in-ear oplossing. De afgelopen jaren zijn we erin geslaagd dit verder door te ontwikkelen en om QUBI zó klein te maken dat deze volledig in de gehoorgang past. De pasvorm is  uniform door het bestuderen van duizenden 3D-scans van gehoorgangen. Daardoor zit QUBI gewoon goed bij 85% van de mensen.

Opgeteld is dat het resultaat van goed luisteren naar klantwensen. En het resultaat is QUBI. 
Over ons

ExSilent, het bedrijf achter de merknaam QUBI, is opgericht in 2005. Ons streven is het genot van uw (hoor-) zintuigen te beschermen en versterken, met optimaal comfort en een geweldig ontwerp. Daarvoor ontwikkelen we innovatieve technologische gehoorversterking én bescherming. Wetenschappelijk bewezen effectiviteit gecombineerd met geweldig gebruiksgemak en -comfort.

 

Onze ervaring en technologische kennis is verrijkt met een groot partner- en (academisch) onderzoeksnetwerk dat ons toegang geeft tot de nieuwste, digitale (miniatuur)techniek. Zo bevat QUBI een kleinere chip en een vernieuwde luidspreker en microfoon.

 Q-historie -QUBI

QUBI is het 3e generatie product om onzichtbaar in het oor te dragen. Van de eerste generaties zijn er tienduizenden verkocht.

 

De laatste jaren concentreren wij ons met wetenschappelijk onderzoek op het steeds kleiner maken van QUBI. En op de pasvorm, zodat QUBI altijd zeer comfortabel zit. En op doorontwikkelen van de programmering, zodat het u de beste spraakversterking geeft.

Accepteren