Leven op vol volume!

Goed kunnen horen verrijkt uw leven! En er is geen reden om dingen niet te doen omdat u wat minder goed hoort. Er is een makkelijke, onzichtbare hoorhulp: maak kennis met QUBI, het geheim van beter verstaan!

QUBI Voor Soft Tip S

Koop QUBI in de webshop

 Samenwerking met specialisten

QUBI is een Nederlandse vinding van ExSilent in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Dankzij de revolutionaire en gepatenteerde digitale CiC (Completely-In-Canal) technologie kunt u QUBI onzichtbaar in het oor dragen.

Digitale techniek in een verbluffend klein ontwerp

QUBI is superklein. En toch zit alles erin: microfoon, luidspreker, versterker. QUBI zit vol digitale techniek, waaronder adaptieve geluidsonderdrukking, en digitale filters die het omgevingsgeluid onderdrukken.QUBI Onderdelen Animatie CorrDe juiste instelling voor ieder moment, eenvoudig te bedienen

QUBI bevat 3 luisterprogramma’s. Schakel heel eenvoudig naar de juiste instelling op elk moment, door zachtjes met gesloten vingers tegen uw oor te tikken.

 

Programma 1 is het opstart programma. Kies dit als u  QUBI in uw oor plaatst, of als de omstandigheden niet om versterking vragen (het is de ‘transparant’ modus).

 

Programma 2 geeft een gemiddelde versterking om beter te kunnen verstaan.

 

Programma 3 geeft tot 22dB* extra versterking.


Luisterprogrammas Nieuw 2

 

* De maximale versterking van 22dB is gemeten in een Occluded Ear Simulator (OES). OES is een gestandaardiseerde meetmethode en is ontwikkeld als waarheidsgetrouwe weergave van het menselijke oorkanaal.

QUBI zit als gegoten

QUBI zit in een soft-tip: een zacht oordopje waar hij helemaal in past. De soft-tip is in drie maten verkrijgbaar: 10, 12 en 14 mm. Het hypoallergene, zijdezachte materiaal geeft optimaal draagcomfort. QUBI Soft Tips 3 Maten

Handig in gebruik, ook voor onderweg

QUBI is speciaal ontwikkeld om te gebruiken wanneer u het nodig hebt, in plaats van altijd. In de SmartCase neemt u QUBI makkelijk overal mee naartoe, direct klaar voor gebruik. 

QUBI Smartcase Filled Crop Small
Uw garantie:

 

✓  30 dagen tevredenheids-garantie 

✓  Gratis verzending (door heel Nederland)

✓  24 maanden fabrieksgarantie

✓  Nederlands design en fabricaat

✓  ISO gecertificeerd

Accepteren